Scroll Top

ЗА нас

Кои сме ние?

ZDImage е агенция с многогодишна професионална история, доказала се с постиженията на фотографа Емил Здравков, който се явява основател и главен творчески двигател за работата и резултатите на агенцията.

Запознанството му с фотографията започва в период, когато никой не е предполагал, че снимането и съхраняването на изображения ще бъде толкова обикновена част от нашето ежедневие.

      Вълнителното очакване на фотографа на черно-бялото изображение, което трябва да изплува след проявяването на лентата, трепетното проследяване какъв кадър се е получил, сполучлив ли е той или не…Всичко това са преживявания, неразбираеми и чужди за нашия дигитален век.

 Следва първият цифров фотоапарат и възможностите, които той дава – мигновената поява на изображението,  снимането на десетки кадри в секунда, компютърното обезпечение, необходимо за обработката им.

За фотографа Емил Здравков Вие не сте само обект, а пълнокръвен образ, изпълнен с емоции и вътрешни преживявания, които трябва да бъдат откроени и подчертани.
0
Photos Taken
0
Happy Clients
0
Working Hours
0
Current Projects

Зад гърба си фотографът Емил Здравков има богата творческа биография, изпълнена с неподражаем усет за работа със светлината, нейното правилно постояване, необходима за постигане на максимално изразителен, плътен и правилен кадър. Притежава безпогрешни технически знания и умения, които му дават възможност да подбира и работи с различни видове техническо оборудване, което прецизно и бързо подпомага процеса свързан с реализиране желанията на клиента.

     Работи в град Пловдив в сферата на рекламната фотография, репортаж, студийна фотография. Сватбените фотосесии и семейните тържества, които той снима, съхраняват атмосферата на мига, който остава незабравим в сърцата на всички участници в празника. 

     Независимо от това каква е поръчката на клиента, винаги подхожда професионално, със свое виждане и предложение. За пловдивския фотограф Емил Здравков  Вие не сте само обект, а пълнокръвен образ, изпълнен с емоции и вътрешни преживявания, които трябва да бъдат откроени и подчертани.

     А това се постига с много талант и истинска любов към работата – призвание!

01. Booking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

02. Photoshoot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

03. download photo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Какво предлагаме

Настройки за употреба на лични данни
След посещаване на уеб сайта zdimage.bg, той може да съхранява информация под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате Вашите предпочитания за употреба на лични данни. Имайте предвид, че блокирането на определени биксвитки може да се отрази на правилното функциониране на уеб сайта и неговите функционалности.